Pas tekstgrootte aan: A A+ A++

Bewonersplatform Zuidas

Agenda Item

28 oktober 2021 tot 28 oktober 2021 • Ontwikkelingen op de Zuidas

  • Donderdag 28 oktober 20:00 organiseert Pakhuis de Zwijger een Nederlandstalig programma over ontwikkelingen op de Zuidas. Hiervoor willen zij graag veel gasten die met de Zuidas zijn verbonden uitnodigen om als publiek aanwezig te zijn bij dit programma. De Zuidas gaat de komende jaren flink veranderen en dat gaan jullie allemaal op een of andere manier voelen. In de IJzaal Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam, Routebeschrijving, 020 624 63 80 gratis toegang én/of volg het via de livecast.

    Zuidas is het financiële hart van Amsterdam. Een stadsdeel dat bekendstaat om bedrijvigheid en hoogbouw. De afgelopen tijd is er flink geïnvesteerd in de Zuidas om dit financiële district leefbaarder te maken. Initiatieven reizen uit de grond om een plek te creëeren waar wonen, werken en leven samengaan. Tijdens dit eerste deel van het tweeluik Zuidas van Morgen nemen we je mee over de Zuidas en bespreken we een aantal belangrijke ontwikkelingen in het gebied. Meepraten? Kom dan fysiek naar Pakhuis de Zwijger!
    Wat gaat er precies veranderen en wat betekent dat voor de bewoners, ondernemers, werknemers en meer die actief zijn op de Zuidas? Daar gaan we het donderdagavond over spreken. In het tweede uur van het programma kunnen ook vragen worden gesteld aan de sprekers en bij de naborrel kunnen gasten met elkaar en sprekers in een informele setting in gesprek gaan.
    Zuidas van Morgen deel 2  Gespot op de Zuidas   Welke nieuwe en opvallende gebouwen verijzen er op de Zuidas en wat betekenen deze voor dit deel van de stad? Op ma 8 nov, 20.00, IJzaal PDZ, op locatie én livecast
    gratis. Reserveer
  • Tijd: 20.00