Pas tekstgrootte aan: A A+ A++

Bewonersplatform Zuidas

Agenda Item

10 augustus 2019 tot 19 augustus 2019 • Grachtenfestival

 • Bekijk hier de locaties
  10 augustus Beatrixpark 12:00, Junior: Opera Dolleboelja met Schaduw van licht, maakt er weer een dolle boel van met deze muzikale voorstelling voor het hele gezin! Een muzikale en emotionele achtbaan die nog lang nagalmt in je hoofd.
  13 augustus 12.30, Jazz in Nhow Amsterdam RAI      De 3Violas bestaat uit de drie jonge, energieke altviolisten Hessel Moeselaar, Floris Faber en Geerten Feller.
  14 augustus 12:30  Jazz op het Zuidplein/Vijfhoek  Een muzikaal feest op de Zuidas! Luister naar swingende jazz- en filmmuziek uitgevoerd door een 16-koppig enthousiast blazersensemble. VIB: Een grensoverschrijdende formatie die van het ene naar het andere uiterste gaat. VIB is een veelzijdige band, bestaande uit een drummer, sousafoon, trompetten, trombones, hoorns en een bugel.
  14 augustus / 13:45 Randprogramma de Gebouwengids Zuidas    Dit is een rondleiding van De Gebouwengids. De verzamelplek is Vijfhoek Zuidplein.
  15 augustus 12.30 Botanische Tuin Zuidas      Dit jaar een concert door het BOB HOVING QUARTET. Beïnvloed door zijn rijke en gevarieerde muzikale interesses geeft jazzgitarist Bob Hoving met zijn kwartet een persoonlijke draai aan jazz van vandaag de dag.Toegang gratis. Lees meer
  18 augustus,12:00, Klassiek   Grachtenfestival en ARTZUID Amsterdam Sculptuur Biënnale bundelen hun krachten! Op het zonnige plantsoen aan de Minervalaan speelt het Babylon Quartet volksmuziek uit het heden en verleden. Bij het paviljoen zijn picknick tafels aanwezig. Vanaf 13:00 uur vinden de instaprondleidingen plaats. U kunt zich ter plekken aanmelden.