Pas tekstgrootte aan: A A+ A++

Bewonersplatform Zuidas

Agenda Item

21 mei 2022 tot 3 augustus 2022 • Zomer 2022 werkzaamheden Zuidasdok, station Zuid, afsluiting A10 Zuid en het OV

  •          *vrijdag 31 mei 22.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur zijn delen van de A4 en de A10 Zuid afgesloten. En er is geen treinverkeer van, naar of via de stations Amsterdam Zuid en Amsterdam RAl. GVB rijdt wel gewoon met tram, bus en metro, en het wordt dus extra druk, vooral in Zuid en Zuidoost. Hou voor actuele reisinformatie daarom altijd de website, de GVB app en twitterkanaal @GVB_actueel in de gaten! Als bezoeker aan bijv. het culinaire evenement "A Taste of Amsterdam" in het Amstelpark zou je hier hinder van kunnen ondervinden. Plan je reis hier of kijk op druk weekend op komst gvb.nl.

             *16 juli t/m 22 juli minder metrosporen in gebruik. Hinder voor metroreizigers Noord/Zuidlijn vanwege werkzaamheden aan de metroperrons. Metro 52, de Noord/Zuidlijn, rijdt niet naar station Amsterdam Zuid maar begint en eindigt op Europaplein (RAI).  Lees meer

             *22 juli tot 3 augustus 2022 grote verkeershinder aan de zuidkant van Amsterdam. 11 dagen zijn de A4 en A10 Zuid dicht van knooppunt Badhoevedorp tot oprit S109 RAI. Station Amsterdam Zuid blijft bereikbaar per trein maar met een aangepaste dienstregeling. De metro rijdt tijdens deze 11-daagse periode wel gewoon.  Plan je reis hier.