Pas tekstgrootte aan: A A+ A++

Bewonersplatform Zuidas

Start bouw studentenwoningen Ravel Residence

Persbericht van dienst Zuidas 13.3.2014

Start bouw 800 studentenwoningen in Zuidas

"Op 12 maart is met het slaan van de eerste paal voor het studentencomplex Ravel Residence in Zuidas in Amsterdam een start gemaakt voor de bouw van 800 studentenwoningen. Het studentencomplex aan de De Boelelaan is momenteel het grootste particuliere initiatief op het gebied van studentenhuisvesting in Amsterdam.

De eerste paal is geslagen door de wethouders Van Poelgeest en Ossel van de gemeente Amsterdam, de heer Van Zandwijk, directeur van Jan Snel Bouw, en de heren Verweij en Mungra, de initiatiefnemers van Ravel Residence.
Johan Verweij, directeur van Verweij Mungra Vastgoed: "Wij zijn zeer blij met de start van de bouw van dit toonaangevende studentencomplex. Het is een beleving om op deze toplocatie te wonen als student. Een locatie waar je kunt wonen, leven, ontspannen, studeren, werken en elkaar ontmoeten. Wij werken aan de realisatie van nieuwe studentenwoningen in Amsterdam onder de naam “Student Experience”. De vraag naar studentenwoningen in Amsterdam is zeer groot, wij hebben al meer dan 400 aanmeldingen binnen. Inschrijven kan via www.studentexperience.nl,"

Diezelfde ochtend werd de eerste paal geslagen voor het IKC Spark dat schuin achter Ravel Residence komt te staan.

Lees verder over: Ravel.