Pas tekstgrootte aan: A A+ A++

Bewonersplatform Zuidas

Voorstellen voor een groene Zuidas

Zuidas is op zoek naar groene ideeën  Deze ideeën kunt u indienen t/m 20 mei 2019 via het formulier op deze pagina. Kom ook op 7 mei naar de kick-off-bijeenkomst Maak het groen!  Marleen Munnniksma lid van BPZ en voorzitter Vrienden van het Beatrixpark diende enkele voorstellen in waaronder voor een blote-voeten-pad. Lees meer in het pdf VOORSTELLEN VOOR EEN GROENE ZUIDAS.

En Monique Disselhoff gaf deze suggestie door: Fruity Zuidas–    Om te zorgen dat Zuidas kan voorzien in zijn eigen behoefte aan vitamine C is mijn idee op het Mahlerplein en op andere plekken in het gebied een brede strook te bestemmen voor de aanleg van vruchtdragende bomen en struiken. Locatie: Mahlerplein e.a..Motivatie:Goed voor de gezondheid van bewoners en werknemers (voedselbosjes), kennismaken met groeiproces en adoptie mogelijk voor participatie en sociale cohesie. Eigen bijdrage: Een boom adopteren.

Lees verder over: Gershwin, Groen, Water & Lucht, Inspraak, Mahler, Organisatie, Publicaties, Ravel, Vivaldi, Voorzieningen.