Pas tekstgrootte aan: A A+ A++

Bewonersplatform Zuidas

Werkzaamheden de De Boelelaan Oost en West juli en augustus 2016

Omleidingsroutes%20kruising%20De%20Boelelaan%20Van%20der%20Boechorststraat%20-%20klein-2

Gevolgen voor het verkee

Autoverkeer : · Voor de werkzaamheden wordt de kruising de De Boelelaan – Van der Boechorststraat  vanaf vrijdag 1 juli 2016 06.00 uur tot en met zondag 28 augustus 2016 volledig afgesloten voor het autoverkeer. Autoverkeer moet in deze periode rekening houden met een langere reistijd vanwege de omleidingsroutes (zie afbeelding). Naar verwachting gaat de kruising vanaf maandagochtend 29 augustus weer open voor al het verkeer. Wij adviseren het autoverkeer in de avondspits Zuidas te verlaten via de S109.

· Het VUmc ziekenhuis en parkeergarages blijven bereikbaar.*

Fiets- en voetgangers : Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van een pad langs de werkzaamheden.

Openbaar Vervoer : · In de periode  van maandag 1 tot en met dinsdag 9 augustus rijdt de trein een aantal dagen beperkt. Dit staat los van deze werkzaamheden, maar heeft invloed op de alternatieven om van- en naar Zuidas te komen. Er worden pendelbussen ingezet. Kijk voor actuele reisinformatie op www.ns.nl 

· Tram 16 blijft grotendeels rijden. Alleen in het weekend  van zaterdag 2 en zondag 3 juli en in de week  van vrijdag 5 augustus tot en met zondag 14 augustus rijdt tram 16 niet. Er kan dan worden overgestapt op bussen bij het Stadionplein. Kijk voor actuele reisinformatie op www.gvb.nl

· De bussen worden omgeleid over de Van Nijenrodeweg – Buitenveldertselaan en de Stadionweg – Parnassusweg – Strawinskylaan.

EK Atletiek 6 tot en met 10 juli : In verband met de verwachte verkeersdrukte vanwege het EK Atletiek (Olympisch Stadion) adviseren wij op 6, 7 en 8 juli de avondspits te vermijden! Meer informatie: www.amsterdam2016.org/nl/bereikbaarheid/

Verkeersinformatie : Download de app van Flitsmeister voor actuele verkeersinformatie: www.flitsmeister.nl

lees meer in de bewonersbrief werkzaamheden%20aan%20kruising%20bij%20VUmc%20hebben%20gevolgen%20voor%20bereikbaarheid%20Zuidas

bron: omgevingscöordinator dienst Zuidas

*    Autoverkeer van en naar VUmc moet in deze periode rekening houden met een langere reistijd door de omleidingsroutes.

  • VUmc adviseert de bezoeker uit Amsterdam, Amstelveen en die vanaf ring A10 West komt om in eerste instantie gebruik te maken van garage P1 VUmc aan de Amstelveenseweg (zie plaatje hieronder). Let op de matrixborden boven de Amstelveenseweg of er parkeerplaatsen beschikbaar zijn in deze parkeergarage. Volg anders de omleidingsroute naar parkeergarage P2 VUmc aan de Gustav Mahlerlaan (zie plaatje hieronder). De omleidingsroute geeft een extra reistijd van minstens 10 minuten.
  • VUmc adviseert de bezoeker die vanaf ring A10 Oost , A1 en A2 komt om gebruik te maken van afslag S109 en de omleidingsroute naar garage P2 aan de Gustav Mahlerlaan.

In- en uitstappen   U kunt zich voor het ziekenhuis of de polikliniek wel gewoon laten afzetten of op laten halen. Deze in/uitstapplekken worden aangegeven met het K+R (Kiss + Ride) symbool. Let op: op deze plekken  kan uw begeleider niet parkeren of even wachten in de auto.

Lees verder over: Algemeen, Verkeer, Vivaldi, VU(mc).