Pas tekstgrootte aan: A A+ A++

Bewonersplatform Zuidas

Zuidas nu

Terwijl de crisis steeds ernstiger vormen aanneemt en de bouwactiviteiten stagneren, is er toch overeenstemming bereikt over de aanleg van het DOK. Er wordt nu hard gewerkt aan de plannen om in 2015 te kunnen beginnen met het verbreden en ondergronds brengen van het zuidelijk deel van de A10 Zuid. Tijdens de werkzaamheden gaat het autoverkeer gewoon door, de weg wordt niet afgesloten. In feite is het DOK een ongeveer 1 km lange tunnelbak voor het autoverkeer. Op het dak van de tunnel kunnen geen huizen gebouwd worden, maar wel kan het openbaar vervoer daarop rijden. Er zijn allerlei plannen om bij Station Zuid een echt OV knooppunt aan te leggen, zodat reizigers snel en gemakkelijk kunnen overstappen van trein op tram, bus of metro.

Als bewoners van Zuidas en directe omgeving hebben we er alle belang bij om de ontwikkelingen nauwkeurig te volgen, de plannen goed te bestuderen en zo nodig onze zienswijze te geven.

Het bewonersplatform Zuidas wil dan ook het nieuwe seizoen beginnen met een avond waarop alle bewoners en belanghebbenden hun mening naar voren kunnen brengen en constructief bij te dragen aan goede oplossingen voor de overlast tijdens de langdurige bouwperiode.

Wij nodigen dan ook van harte iedereen uit voor deze bijeenkomst met de titel: Wat speelt er op de Zuidas?

Datum: donderdag 27 september

Tijd: 19.30-21.30 uur

Plaats: MFC, A.J. Ernststraat 112

Vooraf aanmelden bij bpz@ wocbuitenveldert.nl verzekert u van een plaats.

 

Lees verder over: Publicaties.